CREATIEVE WORKSHOPS BLOEMSCHIKKEN

Volwassenen en kinderen

Hier kunt u zich inschrijven voor onze Workshops Bloemschikken. 2x per maand kunt u bij Bloemen Van Gucht / Bloemi een workshop bloemschikken volgen. Tijdens de cursus bloemschikken leert u de fijne kneepjes van het vak. We laten u kennis maken met verschillende technieken zoals het wikkelen, lijmen, binden of steken van bloemen, groen – of ander decoratiemateriaal. De keuze van de materialen laten we afhangen van de seizoenen; iedere tijd van het jaar heeft immers zijn eigen kleuren en sfeerbepalende elementen. In elk seizoen maken we leuke en stijlvolle creaties.

De cursus bloemschikken gaat door in het bloemschikatelier BLOEMI Adres: Krommewege 24B, 9990 Maldegem. Onder leiding van bloemstyliste Lieke.

Data workshop bloemschikken in Maldegem:

Wanneer:

Workshop-bloemschikken-Maldegem-01
Workshop-bloemschikken-Maldegem-02
Workshop-bloemschikken-Maldegem-03

Inschrijven:

Bij de inschrijving vragen wij u het volledige bedrag 55 EURO te voldoen op ons rekeningnummer BE68 7340 6909 5634, op naam van Bloemi  – Krommewege 24B, 9990 Maldegem met vermelding van naam + workshop + datum + aantal personen.

Inschrijven voor de workshop bloemschikken kan tot 5 dagen voor de datum van de workshop. Uw reservatie is definitief na het ontvangen van een bevestigingsmail.

Workshop Bloemschikken in het Meetjesland
Workshop Bloemschikken in het Meetjesland
Workshop Bloemschikken in Vlaanderen

Inbegrepen in de totaalprijs:

  • drankje en versnapering
  • Alle benodigde bloem- en bladmaterialen…
  • Alle bijmaterialen, zoals coniferengroen, bolletjesmos, stenen, plantjes…
  • Alle ondergronden, zoals vazen, schalen…
  • Alle hulpmaterialen, zoals Oasis blokken en rondjes, prikkers, bloementape, alle draadsoorten enz…