Bloemen Van Gucht – Beliflowers is uw orchideeën specialist

 

 

Bloemen Van Gucht – Beliflowers staat bekend om de levering van kwalitatieve bloemen en planten aan scherpe prijzen. Door de jarenlange ervaring in het vak kunnen we u volledig begeleiden in de aankoop en verzorging van uw orchidee en andere bloemen en planten.

 

CYMBIDIUM orchidee
CYMBIDIUM orchidee
PHALAENOPSIS orchidee
WATERVAL PHALAENOPSIS SEDUM PLANTJE WOESTIJNROOS

Dagelijks worden bij Bloemen Van Gucht – Beliflowers nieuwe bloemstukken gemaakt. Zo kunt u kiezen uit een aantal ‘standaard’ bloemstukken. Da’s mooi, maar vooral snel meegenomen. Ook voor speciale gelegenheden, zoals een trouwfeest of een begrafenis, verzorgen wij graag uw corsages, bloemstukken of rouwstukken. We bespreken graag met u de ruime mogelijkheden die de orchidee u te bieden heeft.

PHALAENOPSIS PER BLOEM
ORCHIDEESNIJBLOEM
WATERVAL PHALAENOPSIS GESCHENKVERPAKKING
WATERVAL PHALAENOPSIS

Dat wij garant staan voor een ruime keuze kwalitatieve orchideeën en toebehoren, dat had u ondertussen wel al begrepen. Maar wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor fraaie en originele geschenkideeën? Gaande van sfeervolle theelichtjes, theelichthoudertjes, sierpotten, tot stijlvolle fotoframes. Ons uitgebreid assortiment geschenkartikelen van bekende merken biedt voor elk wat wils.

Wij leveren ook orchideeën, bloemen en planten voor uw beursstand en/of evenement. Vraag naar onze speciale voorwaarden.

Is dit alles een overvloed aan mogelijkheden en ziet u de bloemen door de planten niet meer, dan kunt u voor de gelegenheid altijd gebruik maken van een Geschenkbon. U bepaalt de waarde en de ontvanger bepaalt het geschenk. Handig toch?

 

Het makkelijkst is als je even belt met Bloemen Van Gucht / Beliflowers op het nummer +32.472 10 15 32 of mailt naar info@beliflowers.be voor het maken van een afspraak. Klik hier voor onze marktlocaties of kom langs in ons afhaalpunt en workshopatelier na afspraak Adres: Krommewege 24B, 9990 Maldegem.