Bezoek ons op de markt!

U vindt Bloemen van Gucht op volgende wekelijkse lokale markten:

Ontdek onze selectie snijbloemen, bodembedekkers, siergrassen, vaste planten, kamer- en buitenplanten, bloemstukken, plantenschalen en meer op diverse weekmarkten. Onze bloemen en planten zijn altijd vers, rechtstreeks van veilingen en kwekerijen! Ontmoet Bloemen Van Gucht op de markt in Maldegem – Beveren waas – De Haan – Damme – Temse en Adegem

Bij Bloemen Van Gucht kunt u ook eenvoudig uw bloemen en planten online bestellen. Bel Benny Van Gucht op +32.472 10 15 32 of stuur een e-mail naar info@bloemenvangucht.be om uw bestelling te plaatsen en haal deze vervolgens op bij de markt van uw keuze!

We verwelkomen u graag op volgende weekmarkten:

Zelzate

Om de week – oneven weken – staat Bloemen Van Gucht de maandagvoormiddag op de markt in Zelzate van 08:00 tot 12:00 uur. U kunt ons vinden op het marktplein.

  • MAANDAGMARKT ZELZATE De wekelijkse marktdag in Zelzate vindt plaats op maandagvoormiddag op de Grote Markt. Hij bestaat al meer dan 100 jaar.
    Op de markt in Zelzate is een ruim aanbod aan kramen te vinden, van voeding tot bloemen en planten. Het marktplein zelf is na Sint-Niklaas het tweede grootste van Vlaanderen. Parkeren in Zelzate is gratis. Tijdens de maandagmarkt en kun je parkeren op de parking aan het busstation van De Lijn, de Vredekaai en aan de Suikerkaai. Als het echt druk is, kan ook worden geparkeerd langs de R4.

Maldegem

Om de week – even weken – staat Bloemen Van Gucht de maandagvoormiddag op de markt in Maldegem van 08:00 tot 12:30 uur

  • Iedere maandagmorgen is er in Maldegem markt op het marktplein en in een deel van de Marktstraat tot aan de Stationsstraat.

Beveren-Waas

Elke dinsdagvoormiddag staan we in Beveren-Waas van 08:00 tot 12:00 uur.

  • DINSDAGMARKT BEVEREN De wekelijkse dinsdagmarkt is voor veel mensen een niet te missen uitstap. De markt van Beveren is meer dan vier eeuwen oud en nog altijd één van de drukst bezochte markten in het Waasland.

Eeklo

Elke donderdagvoormiddag staan we in Eeklo op de markt van 08:00 tot 12:00 uur. U kunt ons vinden op het marktplein recht tegenover het stadhuis.

  • DONDERDAGMARKT EEKLO De wekelijkse marktdag in Eeklo vindt plaats op het markt- en ceremonieplein en in de Boelare en is een van de grootste markten in het Meetjesland. Er heerst steeds een gezellige drukte. Gratis parkeren kan op de parking aan het station, op het Jan Frans Willemsplein, Burggravenstraat en Gebroeders van de Woestyneplein. Gratis parkeren Blauwe zone in Eeklo,  in deze zone dien je een parkeerschijf te gebruiken: Garenstraat, raamstraat, August Van Akkerstraat, Pastoor de Nevestraat en op de Melkerij.

Temse 

Elke vrijdagvoormiddag staan we in Temse op de markt van 08:00 tot 12:00 uur. U kunt ons vinden op het marktplein.

  • VRIJDAGSMARKT TEMSE De wekelijkse markt in Temse vindt plaats op de Markt in Temse. Je vindt er een uitgebreid assortiment!

Kom langs en laat u inspireren door onze bloemen en planten. Wij staan klaar om u te helpen en adviseren voor elke gelegenheid. Tot snel bij Bloemen Van Gucht op de markt!