Naast de reguliere betaalmethoden zoals cash, bank- of kredietkaart, accepteren we ook eco- en consumptiecheques als betalingsopties. Wij aanvaarden eco- en consumptiecheques op alle ecologische producten. Dit zijn onder andere bloemen, buitenplanten, kamerplanten, Biologisch gecertifieerde meststof, potgrond, teelaarde, zaden, bloembollen en eco bloempotten vervaardigd uit gerecycleerd materiaal of met bio-garantie.

Kan ik mijn bloemen en planten met Ecocheques betalen?

Ja dat is mogelijk! We aanvaarden papieren en elektronische ecocheques van Edenred, Monizze en Sodexo.

De ecocheques zijn bedoeld om milieuvriendelijke producten en diensten te bevorderen en kunnen worden gebruikt om duurzame bloemen en planten te kopen. Als u ecocheques hebt, kunt u deze bij ons gebruiken om uw aankoop te doen en bij te dragen aan een duurzamere samenleving.

Kan ik mijn bloemen en planten met Consumptiecheques betalen?

Ja dat is mogelijk! Wij aanvaarden zowel de consumptiecheques van Sodexo, Edenred als Monizze. wij nemen zowel de elektronische als de papieren variant aan. Ook met consumptiecheques en consumptiepremies kan je bij ons terecht.

Consumptiecheques zijn bedoeld om lokale handelaars te ondersteunen en kunnen worden gebruikt om allerlei producten en diensten te kopen, waaronder bloemen en planten bij Bloemen Van Gucht. Door uw consumptiecheques bij ons te gebruiken, steunt u niet alleen ons bedrijf, maar ook de lokale economie.

Wat als mijn aankoop van bloemen en planten duurder of goedkoper is dan de waarde van mijn ecocheques die ik wil gebruiken?

Dan betaal je het overige bedrag met cash of met je bank- of kredietkaart. Maar wanneer je meer ecocheques hebt dan nodig, geven we geen geld terug op ecocheques.

Betalingsmogelijkheden bij Bloemen Van Gucht

Bij Bloemen Van Gucht zijn we trots op ons uitgebreide assortiment van kwaliteitsbloemen en planten, en we zijn er trots op om onze klanten een breed scala aan betalingsmogelijkheden aan te bieden. Daarom bieden we deze ecocheques en consumptiecheques als extra betaalmiddel aan bij Bloemen Van Gucht of op de wekelijkse markten om uw bloemen en planten te betalen.

Bij het gebruiken van eco- of consumptiecheques gelden de volgende voorwaarden:

  • De eco- of consumptiecheques mogen niet beschreven zijn.
  • De eco- of consumptiecheques kunnen niet worden ingeruild voor cash geld.
  • De geldigheidsdatum van de eco- of consumptiecheques mag niet overschreden zijn.
  • De eco- of consumptiecheques gelden niet als betaalmiddel voor eventuele verzendkosten.
  • Het totaalbedrag van de eco- of consumptiecheques mag het totaalbedrag van je aankoop niet overschrijden. Het is niet toegelaten om wisselgeld te betalen op consumptiecheques.